Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme. Lue tietosuojaseloste

Kodin ja vaatekaapin raikastaminen ja tuoksut

Meiltä saat tuotteet myös kodin sisäilman puhdistamiseen, raikastamiseen ja halutessasi myös hyvät tuoksut. Kodin tunnelma ei muodostu pelkästään siitä, miltä se näyttää, vaan myös siitä miltä se tuntuu. Kaikin aistein. Raikas ilma kodissa ja puhtaat tuoksut luovat hienon tunnelman.

Maison Berger on kodin huoneilman puhdistamiseen ja raikastamiseen erikoistunut yritys, joka on erittäin tunnettuu maailmanlaajuisesti. Alunperin puhdistuslamput on kehitetty sairaalan huoneilman puhdistukseen. Voit käyttää puhdistusta ilman tuoksua, jolloin vain poistat kodistasi epämiellyttävät hajut. Kokeile myös autossa ja mökillä.

Pyykkietikat raikastavat pyykkisi ekologisesti ja vaatekaappiisi tulee myös raikas tuoksu. Voit lisäksi laittaa vaatekaappiin tuoksupusseja. Niiden avulla torjut pahoja tunkkaisia hajuja.

Tällä tuotealueella ei ole tuotteita.