Käytämme evästeitä, jotta voimme varmistaa, että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Jos jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön verkkosivuillamme. Lue tietosuojaseloste
Tilausehdot
Usein kysyttyä

Tietoa www.pikkupepita.fi stä

Sisustus Laventeli ja Pikku Pepita on vuonna 2008 perustettu sisustus- ja vaateliike. Www.pikkupepita.fi verkkokaupassamme myymme lähinnä vaatteita, mutta myös jotain kotiin ja vaatehuoltoon liittyviä tuotteita. Meiltä löydät yksilöllisiä vaatteita, kauniita asusteita ja asiantuntevaa palvelua. Tuotteiden lisääminen ostoskoriin on helppoa ja maksu onnistuu helposti myös.

Vaatteita löydät laajasta valikoimastamme mm. seuraavilta toimittajilta: Cream, Kaffe, Street One, S.Oliver, DNY, Marc Lauge, Frank Lyman, Pieszak, Tramontana, Margit Brandt ja lukuisa joukko muita tunnettuja merkkejä.

Sama yritys myy runsaasti erilaista kodin sisustamiseen liittyvää verkkokaupassa www.sisustuslaventeli.fi. Mikäli haluat tilata tuotteita molemmista kaupoista ja yhdistää tilauksesi toimituskulujen pienentämiseksi, autamme mielellämme.